Kingspan Insulation

Kingspan Insulation NL

Kingspan Group Kingspan Insulation

Spoločnosť KINGSPAN INSULATION získala fínskeho výrobcu izolácie PIR a SPU

SPU_insulation_CMYK-(1).JPG

Kingspan Group, najväčší svetový výrobca vysoko kvalitných izolačných dosiek z tvrdej peny a vákuových izolácií, prevzal fínskeho výrobcu izolácie PIR – spoločnosť SPU.

Divízia Kingspan Insulation za posledných desať rokov zaznamenala dynamický vývoj, ktorý ovplyvnili investícia do nových materiálov a technológií, výrobné kapacity a vysoká úroveň servisu pre zákazníkov. Spoločnosť SPU vyrába ucelenú radu izolácií PIR a je veľmi známou značkou v Škandinávii a v Pobaltí.

Akvizíciou spoločnosti SPU rozšíri spoločnosť Kingspan Izolácie sortiment produktov a technických riešení pre zákazníkov v severnej Európe.

Peter Wilson, generálny riaditeľ spoločnosti Kingspan Insulation povedal: „Vítame spoločnosť SPU v našej skupine. Tešíme sa na okamih, kedy budeme môcť prezentovať ponuku najlepších tepelnoizolačných materiálov a poskytovať špičkovú technológiu, ktorá prispeje k znižovaniu globálneho otepľovania."

 

Spoločnosť Kingspan Insulation

Spoločnosť Kingspan Insulation vyrába a predáva vysoko kvalitné rezolové a PIR izolačné dosky a unikátne vákuovej izolácie. Divízie Kingspan Izolácia je súčasťou Kingspan Group, ktorá pôsobí v oblasti izolačných panelov, podlahových systémov, environmentálnych a obnoviteľných zdrojov energie. Spoločnosť bola založená v Írsku na konci roka 1960. Kingspan Group je globálnou spoločnosťou s celkovým obratom okolo 2 miliárd eur.

 

Spoločnosť SPU

Spoločnosť SPU je fínsky výrobca izolačných materiálov s obchodným zastúpením vo Švédsku, Nórsku, Estónsku a Rusku s obratom okolo 25 miliónov €. Firma vyrába izolačné dosky PIR už od roku 1977. SPU je popredným dodávateľom izolačných materiálov v Severnej Európe so širokou škálou ponúkaných riešení a so zákazníckym servisom na vysokej úrovni.